Ons hart gaat sneller kloppen bij uitdagende opdrachten en de complexere projecten. Reden genoeg dus om met trots de slogan EXPERTS IN SANERING te mogen dragen. 

Maar ook van allerlei overige werkzaamheden raken wij zeer enthousiast.

VKS staat bekend om haar hoogwaardige expertise op het gebied van sanering. Onze experts zijn gewend te werken volgens alle protocollen binnen ons vakgebied. Sterker nodig, zij zijn regelmatig betrokken bij de ontwikkeling ervan die vervolgens branche-breed worden vereist. 

Zoals u ziet bestaat ons logo uit de drie letters VKS met een dynamische oranje swoosh.

VKS DSC5579De 'swoosh' draagt onze nationale kleur oranje. VKS is immers een Nederlands bedrijf, gevestigd in ‘Holland’. Wij werken dan ook nationaal en soms ook over onze landsgrenzen.

De V is donkerblauw gekleurd en staat voor de helderheid van water en de nautische wereld. Een branche waar VKS actief in is. Denk hierbij aan projecten in havens, technisch onderhoud en het saneren van het gevaarlijke Chroom VI.

De K is groen en staat voor alles wat op het land gebeurt. Het is niet geheel toevallig dat de kleur groen in het midden staat. VKS saneert stoffen die gevaarlijk zijn voor mens en milieu. De professionals van VKS zijn zich hier terdege van bewust. Dit speelt een grote rol in onze gehele bedrijfsvoering. Daarnaast worden wij als bedrijf ook steeds groener en stellen wij duurzaamheid als een belangrijke prioriteit. 

De lichtblauwe S staat voor schone en zuivere lucht. Veilig kunnen ademen. Je lichaam voorzien van zuurstof om te kunnen leven. Daarnaast staat het voor luchtvaart. Een branche waar wij ook regelmatig mooie projecten voor mogen doen.